Tjapke Op Reis bestaat 3 jaar!

Hoera! Mijn reisblog bestaat 3 jaar! Op 13 juli 2015 postte ik mijn allereerste artikel op Tjapke Op Reis. Dat was het begin van een fantastische hobby! Ik kan bijna niet geloven dat het echt al 3 jaar geleden is, wat gaat dat snel. Hoog tijd dus voor een bedankje en een blik op de toekomst!

Bedankt!

Eerst en vooral zou ik jullie willen bedanken. Zonder jullie zou deze blog niet bestaan. Bedankt dus voor al dat lezen, delen en reageren. Jullie leuke reacties geven me altijd een warm gevoel! Blijf deze blog zeker volgen, want ook in de toekomst zal er nog heel wat reisinspiratie volgen!

Naast jullie is er nog een persoon die ik wil bedanken: mijn broer Tjebbe! Hij werkt namelijk sinds de eerste dag achter de schermen mee aan Tjapke Op Reis en zorgt ervoor dat technisch alles goed loopt. Ook op vlak van lay-out en timelapse-video’s probeert hij ervoor te zorgen dat deze blog aan mijn wensen voldoet. Broertje, bedankt voor deze geweldige samenwerking! Ik hoop dat we nog heel wat jaartjes als team aan deze blog kunnen werken!

Om dit stukje af te sluiten wil ik ook even aangeven hoe dankbaar ik ben voor alle kansen die ik dankzij mijn blog heb gekregen! Zo mocht ik de Camping Bee gaan uittesten in Nieuwpoort, mocht ik een reiskoffer van SuitSuit reviewen, ben ik geïnterviewd door Backpackgek, mocht ik lezers en collega-bloggers ontmoeten op het Vakantiesalon in Antwerpen en nog zoveel meer. Dit is natuurlijk helemaal niet het hoofddoel van Tjapke Op Reis, maar het is wel mooi meegenomen. Bedankt om mijn relatief kleine blogje ook deze kansen te geven!

Toekomst

Ondanks mijn drukke job, zal ik mijn reisverhalen, -tips en -foto’s ook in de toekomst met jullie blijven delen. Ik doe dit echt met heel veel plezier en ik hoop dat Tjapke Op Reis mag blijven groeien! Aan inspiratie en reizen is er in ieder geval geen gebrek. Aan tijd soms wel, maar daar passen we wel een mouw aan! 😉 Ooit hoop ik deze blog ook in andere talen aan te bieden, al is dat waarschijnlijk verre toekomstmuziek, voorlopig houden we het mooi bij het Nederlands! Hoe dan ook, ik ben helemaal klaar om er nog eens 3 jaar (en meer) bij te doen! Ik hoop jullie ook!

BEDANKT – THANK YOU – MERCI – GRAZIE – DANKE – TAKK – GRACIAS – DANKIE – HVALA – OBRIGADA

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *