REVIEW: SuitSuit-koffer van Duifhuizen tassen en koffers

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een koffer uitzoeken om te reviewen. Ik hoefde niet lang rond te snuisteren en daar vond ik hem al, het was liefde op het eerste gezicht. Ik koos de Sakura Blossom handbagagekoffer van SuitSuit, fleurig en stijlvol! Wie mij kent, weet dat ik een enorme fan ben van de roze bloesems in de lente, dus deze koffer staat helemaal op mijn lijf geschreven. Perfect voor een leuke citytrip!

Sakura Blossom

Over de koffer

De koffer ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook heel erg praktisch. De buitenkant is gemaakt uit stevig materiaal. Met z’n formaat van 35 x 20 x 55 cm wordt hij ook door zowat alle vliegtuigmaatschappijen als handbagage erkend, geen discussie dus op de luchthaven. Je kan de uitschuifbare trekstang op drie verschillende hoogtes zetten en dankzij de vier wieltjes rolt deze koffer heel erg goed en is hij ook erg wendbaar. Een bocht nemen? Geen probleem met deze koffer! Bovendien is hij heel erg licht, slechts 2,5 kg! Zo zit je net iets minder snel aan die gewichtslimiet!

Ook binnenin is de koffer heel erg praktisch. Hij heeft een inhoud van maar liefst 32 liter. Plaats genoeg voor al jouw spullen. Aan de ene kant heb je inpakriemen om je kleren mooi op hun plaats te houden en de andere kant kan je afsluiten met een rits. Op dat tussenschot zitten ook nog twee extra zakjes, waar je enkele kleinere spullen in kwijt kan. De koffer kan trouwens ook afgesloten worden met een TSA-slot. Je kan zelf een cijfercode instellen, maar als je even kijkt, zie je dat er ook een sleutelgat zit. Bij je koffer krijg je echter geen sleutel meegestuurd. Alleen de douane heeft hiervoor een loper. Zo kan je koffer (indien nodig) doorzocht worden zonder dat hij moet worden opengebroken. Handig en veilig! Ook leuk: bij de koffer wordt een hoes geleverd, zo kan je de koffer mooi stofvrij bewaren tussen het reizen door!

Sakura Blossom

Ik denk dat ik echt wel m’n perfecte reismaatje heb gevonden! Hopelijk kunnen we samen heel wat nieuwe plaatsen ontdekken! Ben jij ook fan van deze koffer? Je vind ‘m in verschillende formaten op de website van Duifhuizen tassen en koffers. Is deze koffer toch niet helemaal jouw ding? Dan heb je nog steeds een heel erg uitgebreide keuze. Wie weet vind jij daar ook jouw nieuwe reismaatje!

Sakura Blossom

Binnenkort ook meer over mijn onmisbare reisitems!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Duifhuizen tassen en koffers.

 

3 thoughts on “REVIEW: SuitSuit-koffer van Duifhuizen tassen en koffers

  1. Muizemieke, deze mooie reiskoffer zal heel goed van pas komen voor alle leuke/mooie citytrips die je nog op jouw bucketlist hebt staan. Geniet ervan. Love you. Dikke kus en knuf. Mamsie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *