Vakantiesalon Antwerpen + WINACTIE

Hallo allemaal!

Ik heb leuk nieuws en … een toffe winactie (de allereerste trouwens op deze blog)! De titel verraadt het eigenlijk al een beetje. Het leuke nieuws én de winactie hebben inderdaad iets te maken met het Vakantiesalon in Antwerpen!

Vakantiesalon Antwerpen

Droom jij ook al van je volgende reis of ben je nog op zoek naar een nieuwe bestemming, dan is het Vakantiesalon dé place to be! Van 25 tot 28 januari kan je er terecht voor tonnen inspiratie. Bovendien viert het Vakantiesalon z’n 40ste verjaardag. Het belooft dus een feestelijke editie te worden met als thema Dans de wereld rond! Op het vakantiesalon is er echt voor elk wat wils! Naast de verschillende exposanten die hun bestemming of type reis voorstellen, kan je op de beurs ook genieten van dansoptredens, danslessen en animaties.

Vakantiesalon Antwerpen

En…

Speciaal voor deze editie werd er ook nieuwe zone in het leven geroepen: de bloggerszone! Dat is nu net het leuke nieuws! Er werd mij namelijk gevraagd of ook ik als blogger mijn ervaringen wilde delen met de bezoekers van het Vakantiesalon! Daar hoefde ik natuurlijk geen twee keer over na te denken! Op zaterdag 27 januari kan je me dus op het Vakantiesalon vinden. Ik zal er niet alleen mijn ervaringen delen, maar ik zal ook een presentatie geven over één van de mooiste landen die ik al gezien heb: Noorwegen!

Wil je ook een bezoekje brengen aan het Vakantiesalon? Bestel dan hier je tickets OF doe mee met mijn winactie!

Winactie

Ja, je leest het goed! Ik mag twee toegangstickets verloten voor het Vakantiesalon én je mag zelf kiezen op welke dag je gaat!

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like mijn Facebookpagina en/of volg me op Instagram
  • Like en deel dit bericht met je vrienden op Facebook.
  • Het zou ook tof zijn als je de Facebookpagina van het Vakantiesalon Antwerpen een like geeft.
  • Laat onder dit bericht een reactie achter en geef antwoord op de volgende vraag: “Welke bestemming zou jij in 2018 graag ontdekken en waarom?
  • Deze winactie loopt t.e.m. zondag 31 december.
  • De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht, vul dus zeker een geldig mailadres in!

Succes!!

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *