B – Bucketlist ABC

De eerste letter van het Bucketlist ABC hebben we al gehad, dus nu is het de beurt aan mijn droombestemmingen die beginnen met de letter ‘B’!

Boedapest

Boedapest: deze steeds populairder wordende citytrip-bestemming staat ook bij mij op het verlanglijstje. Waarom? Eerst en vooral omdat ik dat statige parlementsgebouw aan de oevers van de Donau ook eens in het echt wil gezien hebben en daarnaast ook omdat het me gewoon echt een leuke en gezellige stad lijkt.

Balearen

De Balearen zijn een eilandengroep voor de kust van Spanje en bestaan uit Ibiza, Formentera, Mallorca, Menorca. Opnieuw meerdere vliegen in één klap! Als je foto’s van deze eilanden ziet, dan begrijp je vast waarom ze op mijn bucketlist staan. Ik zou hier wel het liefst eens naartoe gaan in het voor- of najaar, wanneer het er (hopelijk) iets rustiger is op vlak van toerisme.

Bali

Eén van mijn favoriete films is ‘Eat Pray Love’, waar Bali ook in voorkomt. En na allerlei foto’s te hebben gezien op Instagram ben ik overtuigd, ik wil ook wel eens gaan genieten op Bali. De vulkanen, rijstvelden, prachtige stranden en interessante cultuur, er zijn redenen genoeg om dit Indonesische eiland op mijn bucketlist te plaatsen.

Bern

Ik ben al meerdere keren in het mooie Zwitserland geweest en ik ben de Zwitserse hoofdstad ook al verschillende keren gepasseerd, maar ik ben nog nooit gestopt om de stad ook echt te bezoeken. Desondanks lijkt het me wel echt een leuke stad om eens in rond te kuieren. Wist je trouwens dat de oude binnenstad van Bern is opgenomen in de Werelderfgoedlijst van Unesco? De volgende keer moet ik misschien toch maar eens de tijd nemen om ook deze stad eens te gaan ontdekken.

Bahamas

Wie me ondertussen al een beetje kent, weet dat je me kan overtuigen met helderblauw water en witte stranden. En laat dat nu net ook de reden zijn waarom de Bahamas op m’n verlanglijstje staan.

 

Bretagne

De ruige kustlijn met fantastische vuurtorens, gezellige vissersdorpjes en heerlijk eten recht uit de zee. Gewoon perfect! Bretagne moet dus op dat verlanglijstje!

 

Welke bestemmingen met een B staan op jouw bucketlist?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *