Maandag Mijmerdag #6

Zoals beloofd is er terug een nieuwe Maandag Mijmerdag vandaag! Wat staat er op een koude dag als vandaag in de kijker? Drie fantastische eilanden! Lees, kijk en geniet!

Op de Bucketlist:

*Schotland: Isle of Skye

Een eiland in de Schotse Highlands met adembenemende landschappen en vergezichten, dat is Isle of Skye! Hier vind je een prachtig filmpje waarbij je onmiddellijk wegdroomt en waardoor je Isle of Skye ook op jouw bucketlist zal willen zetten. De titel is wel een beetje misleidend want de wonderlijke Fairy Pools worden niet eens getoond in het filmpje, op de foto hieronder zie je ze wel en ze zijn ook een van de redenen waarom ik zo graag op reis wil gaan naar deze regio. Een wandeling maken in deze ongerepte natuur? Dat moet je mij geen twee keer vragen!!

Bron: Pinterest

*Griekenland: Santorini

Het Griekse eiland Santorini heeft al veel harten veroverd en staat bij veel mensen ergens bovenaan op hun verlanglijstje. De foto’s van dit fantastische eiland blijven ook mij verbazen: de schattige witte huisjes, het lijkt net een filmdecor en het is bovendien dé plek om te genieten van een wondermooie zonsondergang. Kan het nog romantischer?

Bron: Google Images

Even terugblikken

Frankrijk: Corsica

Dit is een van de mooiste bestemmingen waar ik al ben geweest en ik wil zeker nog eens teruggaan, want er valt nog zoveel te ontdekken. Het is een prachtig eiland met voor elk wat wils: bergen, tropische stranden, prachtige watervallen, noem maar op. Ik vind het er heerlijk vertoeven. Wees wel voorzichtig als je met de auto gaat, want voor je het weet staat er een koe achter de bocht of loopt er een everzwijn over de straat, want ja, hier leven veel dieren nog in de vrije natuur. Een van de hoogtepunten op dit paradijselijke eiland is Bonifacio, met zijn alom bekende kliffen en toffe smalle straatjes. Ik wil zeker nog eens teruggaan om ook de nog meer ongerepte westkust te ontdekken!

Traveler

 

Hopelijk heb ik jullie zin doen krijgen om deze eilanden een bezoekje te brengen! Tot snel!

eindgroet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *