TIP: Verzamel je reisfoto’s in een leuk fotoboek!

Deze zomer is het waarschijnlijk weer hetzelfde liedje: je komt thuis met een heleboel reisfoto’s, je zet ze op de computer of een harde schijf en daar blijft het dan bij. Jammer, vind je niet?

Fotoboek

Toch zijn er heel wat leuke manieren om wat met die reisfoto’s te doen. Vorige zomer haalde ik in dit artikel nog aan dat het ook bij mij hoog tijd werd om nog een aantal fotoboeken te maken. Dankzij Smartphoto kreeg ik een duwtje in de rug en begon ik eraan. Ik doorzocht de duizenden foto’s die ik tijdens de prachtige reis naar Zuid-Frankrijk maakte, selecteerde de mooiste en schikte ze zoals ik het wilde. Ik heb er echt m’n tijd in gestoken, want ik wou dat het perfect was. Heb je zelf niet genoeg tijd om de foto’s te schikken? Dan kan je de creator dat ook automatisch laten doen.

creator Smartphoto

Resultaat

Ik koos voor het fotoboek Large staand met harde fotokaft, omdat dat formaat het mooiste past bij onze andere fotoalbums. Het werd uiteindelijk een boek van – jawel, je leest het goed – 90 (!) bladzijden. Nog eens goed kijken naar het afdrukvoorbeeld en bestellen maar! Daarna was het spannend wachten op het resultaat. Drie dagen later kreeg ik bericht dat mijn bestelling verzonden was en een dag later lag m’n pakje in de brievenbus! Het boek is prachtig en de kwaliteit van de foto’s is echt goed! Bovendien maakt de platliggende binding het fotoboek echt af! Eén minpuntje, tijdens het transport raakte de kaft beschadigd. Echt heel erg jammer, want het boek was wel mooi verpakt! Snel contacteerde ik dus de klantendienst, want gelukkig bestaat er zoiets als de ‘smartgarantie’.

Smartphoto

Smartgarantie

Smartphoto wil echt dat je tevreden bent met je bestelling en daarom riepen ze ook de ‘smartgarantie‘ in het leven. Heb je je bestelling 10 dagen na bevestiging van verzending nog steeds niet ontvangen? Raakte je pakje beschadigd tijdens het transport? Heb je een (typ)fout gemaakt? Of is er nog een ander probleem? Stuur dan zeker een mailtje naar de klantendienst en waarschijnlijk wordt je product gratis opnieuw verzonden. Ik ben nu dus in afwachting van een nieuw fotoboek dat hopelijk niet beschadigd wordt tijdens het transport!

Smartphoto

Maak jij ook steeds een fotoboek met jouw reisfoto’s? Of bewaar je ze op een andere manier?

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Smartphoto.be.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *