Accommodatie: Slapen in een honingraat

Tijd om de stilte op mijn blog weer even te doorbreken! Ben je op zoek naar een originele kampeer-accommodatie? Dan raad ik je de Camping Bee aan! Ik mocht hem afgelopen weekend testen voor Pasar samen met mama en vond het een toffe ervaring.

Camping Bee
Met dank aan medetester Wout die graag eens een foto van ons nam.

Het begon allemaal met een berichtje van een vriendin waarin ze stuurde dat ze op zoek waren naar mensen om de nieuwe Camping Bee uit te testen op Kompas Campings Nieuwpoort en Westende en ze zei dat het misschien wel iets voor mij was. Ik zag het al meteen zitten en stuurde een mailtje om me als Camping Bee-tester kandidaat te stellen. En ja hoor, enkele weken later kreeg ik antwoord dat ik eruit gekozen was om de Camping Bee te gaan testen in Nieuwpoort!

Splinternieuw waren ze toen we vrijdag toekwamen: de mannen waren net hun laatste materiaal in de auto aan het zetten en vertelden dat ze de Bees in sneltempo afgewerkt hadden. We kregen nog een korte uitleg over de manier waarop je de zetel in een bed veranderde en weg waren ze. Zo begon ons avontuur in deze originele kampeerhutten.

Een nieuwe hippe vorm van kamperen voor jonge mensen en avontuurlijke gezinnen met kinderen.

Camping Bee
Camping Bee voor zes personen.

De Camping Bees zijn er als vervanging van een tent en zijn ietwat luxueuzer. Je hebt een goed bed (dat je dus kan omvormen tot zetel), een mini-ijskastje (en met ‘mini’ overdrijf ik helemaal niet), licht en leeslampjes, enkele stopcontacten en dat is het. Dus eigenlijk nog redelijk basic, maar wel heel erg leuk én budgetvriendelijk. Je hoeft geen tijd meer te verspillen met het opzetten en afbreken van je tent (ook al heeft dat ook zo z’n charmes) en je zit goed beschut tegen wind en regen. Er bestaan verschillende soorten Bees: je hebt een alleenstaande Camping Bee waar je met twee personen in kan overnachten, een Camping Bee die bestaat uit drie slaaphutten voor een groep van 6 personen en dan heb je nog de familie-Bee die er hetzelfde uitziet als de Camping Bee voor een groep, maar bestaat uit twee slaaphutten en een leefhut met een keukentje (deze Bee was nog niet helemaal af).

Camping Bee
De enkele Camping Bee en de groeps-Camping Bee

Het is echt een heel leuk concept, al kunnen er hier en daar nog een paar dingen verbeterd worden, maar dat is net waarom wij het zijn gaan testen. Ondanks de kleine tips die wij nog konden geven, is het een echte aanrader! Heb je dus zin om eens te gaan kamperen, maar wil je niet steeds die tent opzetten en terug afbreken, heb je graag wat meer ruimte of slaap je tijdens het kamperen graag eens op een betere matras? Dan is de Camping Bee misschien wel iets voor jou!

Camping Bee
Getest en goedgekeurd!

Ziezo! Later vertel ik wel eens meer over de rest van ons weekendje in Nieuwpoort.

Wil je meer weten over de Camping Bee en de nieuwe projecten, klik dan op de volgende link en ontdek het op-en-top Belgische concept: b-and-bee.com

eindgroet

Meer foto’s vind je hier:

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”Accommodatie | Slapen in een honingraat”]

 

Volg je me al op Facebook, Instagram of Bloglovin’? Zo blijf je op de hoogte van nieuwe avonturen en blogberichten!

8 thoughts on “Accommodatie: Slapen in een honingraat

  1. Het is inderdaad een aanrader. Wij hebben met volle teugen genoten van ons moeder-dochter-weekendje. Zeker voor herhaling vatbaar. Liefs. Mamsie.

  2. Ziet er echt heel leuk uit met al die kleurtjes. Ik weet niet of het iets voor mij is, ik zet liever mijn tentje op maar het is zeker een goed concept!

    1. Zo is het inderdaad, Yvonne! 🙂 Als je ze zelf ook eens zou willen uittesten: je kan ze dit jaar exclusief vinden op de Kompas Campings in Nieuwpoort en in Westende aan de Belgische kust. Zeker de moeite waard! 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *