Het nieuwe jaar is aangebroken…

Hallo iedereen!

De eerste twee dagen van het nieuwe jaar zijn alweer voorbij, wat vliegt de tijd! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestelijkheden. Ik blik vandaag even heel kort terug op vorig jaar om dan met volle moed het nieuwe jaar in te vliegen.

2015 was voor mij een jaar vol ups, maar ook met heel wat downs. Ik nam afscheid van iemand die me heel dierbaar was en die voor altijd een mooi plaatsje in mijn hart zal hebben. Daarnaast waren er ook heel wat dingen die niet gingen zoals het zou moeten of zoals ik het graag wou. Maar ondanks alles heb ik dit jaar ook heel wat moois meegemaakt: ik heb enkele prachtige reizen gemaakt (onder andere naar Ierland), ik heb veel leuke momenten beleefd met vrienden en familie, ik heb één van mijn dromen nagejaagd door mijn eigen blog op te richten en ik kon het jaar in schoonheid afsluiten. Deze voorbije week kreeg ik namelijk bezoek van een Italiaanse vriendin en nam ik haar mee op ontdekking in eigen land (daarover zal later nog wel een blogbericht volgen). Het was zoveel leuker dan ik ooit had durven te dromen! 2016 werd voor mij dus al goed ingezet met een heleboel prachtige herinneringen en ik hoop dat ik er dit jaar nog veel meer mag en kan maken! Maar genoeg over mij nu, want natuurlijk zijn jullie er ook, mijn lieve lezers.

Ik wens jullie een heel gelukkig nieuwjaar! Hopelijk wordt 2016 een jaar vol liefde, vriendschap, geluk, mooie herinneringen, onvergetelijke momenten en vooral veel leuke reizen! Geniet met volle teugen van elk moment en ik hoop dat ik jullie hier op mijn blog ook dit jaar mag verwelkomen! 😉

*Gelukkig Nieuwjaar*Bonne Année*Buon anno*Happy New Year*Frohes Neues Jahr*

Nieuwjaar

Vele groetjes!!

eindgroet

3 thoughts on “Het nieuwe jaar is aangebroken…

  1. Lieve minneke poes, ik kijk er ook al naar uit om in 2016 samen met ons viertjes terug mooie nieuwe plaatsjes te ontdekken. Ik wens je nu eerst en vooral veel succes met je examens. En daarna wens ik je nog veel reis-blog-schrijf-plezier. Dikke kus. Mamsie.

    1. Dankjewel voor je reactie Stephanie! Ik heb België inderdaad eens op een heel andere manier gezien en ik vond het wel eens tof om toerist te zijn in eigen land. 😉 Dit jaar staan er in ieder geval ook al enkele leuke reizen op de planning, maar eerst nog een paar examens maken en dan vlieg ik er terug in!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *