Blo(g)(k)pauze

Lieve lezers,

Met spijt in het hart moet ik jullie vertellen dat er de komende weken geen nieuwe Maandag Mijmerdag-berichten zullen komen. Ik heb het namelijk heel erg druk met school, zeker nu de blokperiode en de examens eraan komen. En zoals jullie weten gaan mijn studies voor op alles, ook op bloggen. Ik hoop eventueel nog een paar berichtjes te kunnen schrijven tijdens mijn studeerpauzes, maar ik kan niets beloven, daarom stop ik dus even met Maandag Mijmerdag. Maar niet getreurd, na de examens kunnen jullie me zeker terug verwachten met heel veel nieuw en inspirerend leesvoer!!

DSC07721

Tot binnenkort!

eindgroet

One thought on “Blo(g)(k)pauze

  1. Dag dochter van me. Ik lees hier net je berichtje vanuit de UK. Verstandige beslissing om je blog even aan de kant te zetten, alhoewel ik telkens uitkeek naar je mijmeringen. Het doet mezelf ook verder dromen naar alle mooie reizen die we nog samen kunnen maken en de mooie herinneringen die je telkens weer bovenhaalt. Er komt nog tijd genoeg om verder te dromen, maar we moeten ook realist zijn: zonder diploma geen goed betaalde job om al die dromen te verwezenlijken. Succes bij de examens. Ik duim alvast zodat we binnenkort naar een volgende droombestemming kunnen vertrekken. Groetjes. Paps.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *