TIP: een toffe wereldkaart aan je muur

Het is ondertussen alweer bijna herfst en voor velen betekent dat ook dat er even een einde komt aan al dat reizen. Bij mij gaat dat vaak gepaard met wat ‘post-holiday blues’. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om daarvan af te geraken. Eerder deze zomer schreef ik hoe je de herinneringen aan een mooie reis levend kan houden. Of je kan bijvoorbeeld een nieuwe reis boeken waar je naar kan uitkijken. Maar je kan het reisgevoel ook gewoon echt in huis brengen. Heb je nog ergens een kale en saaie muur? Met een megagrote wereldkaart heb je meteen twee vliegen in één klap: ‘Hallo, reisgevoel!’ en ‘Daag, saaie muur!’

wereldkaart

Wij hebben bij ons thuis ook een aantal kale muren. Het kwam dus heel goed uit dat ik een wereldkaart op canvas doek mocht uittesten van Wereldkaarten.nl! Het was echt moeilijk kiezen in het grote aanbod: van kleurrijke en moderne wereldkaarten tot klassieke, historische kaarten. Ze hebben het er allemaal! Bovendien kan je ook het materiaal zelf kiezen: canvas, hout, aluminium, posterpapier… Je kan zelfs kiezen voor plexiglas of behangpapier. Wij kozen voor een strakke wereldkaart in zwart-wit met de quote ‘Let’s be adventurers’. Helemaal op ons lijf geschreven! Ik ben heel erg blij met het resultaat.

wereldkaart

Wil jij ook zo’n wereldkaart aan je muur? Surf dan snel naar Wereldkaarten.nl en bestel jouw exemplaar. Of misschien weet je nu al wat je aan de kerstman gaat vragen! 😉

Hoe geraak jij van jouw ‘post-holiday blues’ af?

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Wereldkaarten.nl en Canvascompany.nl.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *