Het is bijna Kerst!

Cadeautips voor Kerst

Ho ho ho lieve vriendjes!

Ook met dit warme weertje (voor de tijd van het jaar dan toch) staat Kerstmis voor de deur en daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij! Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor een reisliefhebber en weet je echt niet wat gekocht? Geen nood! Ik zet hier heel even enkele leuke cadeautjes op een rij die ik dit jaar heb gekregen en waar ik natuurlijk heel erg blij mee ben! Heb je al een cadeautje gekocht voor kerst? Geen probleem, deze cadeautips komen zeker ook van pas voor verjaardagen en andere feestelijkheden!

Een übermodieuze reiskoffer!

Wat heb je zeker nodig als je op reis gaat? Een reiskoffer natuurlijk! Maar dan wel één met een fancy print, niet zo’n saaie in 1 kleur 😉 Ik kreeg dit jaar voor mijn verjaardag dit prachtexemplaar, waar ik natuurlijk superblij mee was! Ik kan al niet wachten tot ik hem kan gebruiken!

DSC07748

Reistags!

Want je wil die megatoffe reiskoffer toch niet kwijtraken hé? Overal vind je van die leuke tags om aan je reiskoffer te hangen. En heb je toch niet zo’n modieuze valies, dan kan je hem met zo’n tag zeker helemaal hip maken.

DSC07757(1)

De trouwe vriend van elke reisblogger: een notitieboekje

Dit keischattige notitieboekje kreeg ik van enkele vriendinnen voor mijn verjaardag: “om je reisverhalen voor je blog in op te schrijven” en dat is nou net wat ik ermee ga doen! En geef nu toe, blogger of niet, een notitieboekje is toch altijd leuk!

DSC07752

Hét Bucketlist boek

Hij stond op mijn verlanglijstje en ik heb ‘m gekregen: het Bucketlist boek! Het is een fantastisch boek met 500 dingen die je volgens schrijfster Elise De Rijck ooit een keer gedaan moet hebben in je leven. Er is ook nog plaats voorzien om het lijstje aan te vullen met eigen dromen en plannen. Helemaal té gek! Ik mocht al een paar dingen afvinken, maar heb ook nog een hele lange lijst van dromen die niet in het boek staan. Heb je altijd al je dromen waar willen maken? Dan geeft dit boek je misschien net dat duwtje in de rug om het ook allemaal echt te gaan doen!

DSC07755(1)

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je het perfecte cadeau nog steeds niet gevonden, neem dan zeker eens een kijkje op deze leuke webshops vol met artikelen voor échte reisfanaten en wie weet vind je daar wel wat je zoekt!

Veel succes nog met de cadeautjesjacht en hopelijk ligt er voor jullie ook een leuk pakje onder de boom!

eindgroet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *